Preocupació per les filtracions d'aigua al poliesportiu de Sant Julià

Tot i els treballs que es van fer per impermeabilitzar la coberta hi ha goteres quan plou amb força

El poliesportiu de Sant Julià de Lòria.
El poliesportiu de Sant Julià de Lòria. Altaveu

El poliesportiu del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria continua patint filtracions d’aigua tot i els treballs que s’han anat fent per impermeabilitzar la coberta, que és el pati de l’escola francesa de la parròquia.

 

Els problemes es reprodueixen quan hi ha pluges fortes i l’aigua baixa des del sostre per les parets del poliesportiu. L’any 2018, es van dur a terme un treballs consistent en la retirada del paviment i del material impermeabilitzant del pati la substitució per uns de nous. Es va aprofitar per reparar l’estructura existent, i col·locar un fals sostre (acústic i tèrmic) al Centre Esportiu. L’import va ser de 339.000 euros.

Malgrat les obres, les goteres han continuat i a l’inici de la temporada 2018-2019, els equips de futbol sala del Club Esportiu Sant Julià van haver d’entrenar-se en altres pavellons. En aquell moment el dubte era saber si es tractava de condensacions o de filtracions. El CE Sant Julià té cinc equips incloent el sènior amb un total de 70 jugadors aproximadament i 100 jugadors més de l’escola.

La preocupació ara és que amb les tempestes d’estiu s’agreugi la situació. El passat 24 de juny, una d’elles, va omplir d’aigua el poliesportiu.

Pavelló poliesportiu de Sant Julià.

Relacionat

Les filtracions d'aigua al poliesportiu de Sant Julià es donen per resoltes

Comentaris

Trending