Estupefacció a Canillo: desenes de barres de pa llançades a la brossa

Veïns de la parròquia han trobat fins i tot un pernil sencer i la seva respectiva pernilera en un contenidor que hi ha a prop de la caserna dels bombers; sovint en el mateix lloc hi ha dipositada molta roba

Comentaris

Algunes de les barres de pa llançades al contenidor.
Algunes de les barres de pa llançades al contenidor.

Veïns de Canillo estan estupefactes. Amb la situació socioeconòmica actual i veient imatges i vídeos on ciutadans del país furguen per contenidors buscant elements, productes, materials que puguin aprofitar, que els sigui d’interès, a aquests veïns de l’avinguda Sant Joan de Caselles se’ls ha remogut l’estómac en veure llançades a la brossa desenes de barres de pa. I, fins i tot, un pernil sencer amb la seva respectiva pernilera.

Tot plegat ho han descobert les darreres hores en un contenidor que hi ha a prop de la caserna de bombers canillenca. Que res té a veure, quedi clar, el fet, amb el cos d’extinció. És solament per ubicar l’indret. Asseguren els veïns, estupefactes, que a tocar del contenidor hi queda també un bloc d’habitatges relativament gran. I expliquen que en altres ocasions “al mateix contenidor hi ha aparegut moltíssima roba” abandonada, llançada.

WhatsApp Image 2022 12 14 at 10.12.51
El pernil.
 

“És vergonyós”, indiquen, tot remarcant que “abans de llançar el menjar val més donar-ho”. De forma segura, no tenen ni idea de qui ha pogut abandonar tant menjar, però recorden la situació que més d’una i de dues famílies del país, malauradament, estan vivint actualment.

WhatsApp Image 2022 12 14 at 10.12.50
Les barres de pa.

 

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending