Escaldes-Engordany dóna nom a l’equip de capacitats especials del MoraBanc

El comú i el club formalitzen les línies de col·laboració que mantenien fins ara amb la signatura d’un conveni per a la temporada en curs

Joaquim Dolsa i Gorka Aixàs després de la signatura del conveni.
Joaquim Dolsa i Gorka Aixàs després de la signatura del conveni. COMÚ D'ESCALDES

L’equip de capacitats especials del MoraBanc Andorra portarà el nom d’Escaldes-Engordany. Aquest és un dels resultats de la signatura d’un conveni entre el comú i el club que formalitza la col·laboració existent fins ara entre totes dues entitats. El conveni té vigència per a la temporada en curs.

L’equip de capacitats especials tindrà com a seu dels seus partits el pavelló del Prat Gran escaldenc. Així ho estipula el conveni de patrocini signat aquest dimecres en les instal·lacions comunals pel cònsol menor escaldenc, Joaquim Dolsa, i el president del BC Andorra, Gorka Aixàs.

D’altra banda, el primer equip BCA Morabanc celebrarà, al mateix pavelló del Prat Gran, un partit amistós de pretemporada en el marc del ‘Trofeu Escaldes-Engordany’. També es durà a terme, al mateix recinte, el partit benèfic i d’exhibició ‘Champions per Unicef’ que comptarà amb la participació, al parquet, de personalitats del país i esportistes de renom.

Etiquetes

Comentaris

Trending