Els Encants d’Unicef obren per l’“Especial Núvies i Comunió”

El local, situat a la quarta planta de la torre de Caldea, estarà activa els dies 1, 2, 3 i 4 de març des de les 15:00 h fins a les 19:00 h

Una imatge d'arxiu de la botiga d'Els Encants.
Una imatge d'arxiu de la botiga d'Els Encants.

El Comitè d’Andorra per l’Unicef ha anunciat que s’obre el seu local, Els Encants, situat a la quarta planta de la torre de Caldea. Concretament, estarà activa la botiga els dies 1, 2, 3 i 4 de març des de les 15:00 h fins a les 19:00 h. Allà es pot trobar roba de dona i home, complements, articles de la llar, esport i joguines. En aquesta edició, excepcionalment, es tindran vestits i complements de núvia, i vestits i complements de comunió.

Els donatius que s’han rebut per als Encants es destinaran al seu projecte al Bhutan. Amb la proximitat de les dates dels esdeveniments, la botiga ha obert per tal de poder oferir els complements més habituals a les bodes i comunions, a banda del que se sol oferir normalment.

El projecte al qual es destinaran els donatius està finançat per Unicef Andorra des del 2018, i que tracta sobre educació inclusiva de qualitat per als infants amb discapacitat. L’objectiu és aconseguir una àmplia base de dades sobre la infància amb discapacitat al Buthan, que servirà de base per a la planificació i programació de les intervencions, així com matricular tots els nens en edat escolar, o capacitar almenys 100 mestres amb els recursos per poder-los ensenyar, entre altres.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending