Encamp inaugura un nou punt d’informació i tramitació empresarial

Empreses, comerços i emprenedors poden dirigir-se al comú amb cita prèvia, en els mateixos horaris d’obertura de la casa comuna

Façana del comú d'Encamp.
Façana del comú d'Encamp. ARXIU

“Encamp Empresa”, el nou punt d’informació empresarial al comú d’Encamp, s’ha posat en funcionament per tal d’unificar en un sol punt totes les tramitacions comunals que corresponguin a empreses, comerços i emprenedors. El servei està disponible de dilluns a divendres, de 8:00 del matí a 15:00 de la tarda (horari d’estiu), i s’ha de concertar cita prèvia.

Pel que fa a la resta de l’any, les consultes es podran fer des de les 9:00 i fins a les 17:00 hores i per concretar la cita es pot fer a través del telèfon +376 873200 o mitjançant el correu electrònic. L’atenció al públic es realitza a la planta baixa de l’edifici de comú, a la plaça dels Arínsols i a l’oficina de tràmits del Pas de la Casa, al carrer Sant Jordi.

Aquesta mesura, inclosa en el pla de xoc de reactivació econòmica per aquest estiu, pretén donar resposta a les necessitats de simplificació administrativa, especialment en un moment com l’actual però “la seva creació no és puntual pel context d’emergència sanitària, sinó que un cop superada la pandèmia continuarà en funcionament per tal de donar suport a les empreses de la parròquia i a les noves que s’hi vulguin instal·lar” ha remarcat la consellera d’Administració i Finances, Josefina Rodríguez.

L’objectiu principal d’aquest servei és l’atenció directa a empreses, comerços i emprenedors per tal d’informar-los, ja sigui en el moment de l’obertura d’un nou establiment o durant el seu desenvolupament, per tal d’unificar en un sol punt tota la tramitació administrativa.

Etiquetes

Comentaris

Trending