'El ventre del mar' amb Roger Casajamor arriba divendres a Andorra

Dirigida per Agustí Villaronga, gira entorn de l'horror que viuen 147 homes confinats en un rai a la deriva; un terrible fet real ocorregut durant la colonització del Senegal

Roger Casamajor i Oscar Kapoya protagonitzen 'El ventre del mar'.
Roger Casamajor i Oscar Kapoya protagonitzen 'El ventre del mar'. ALTAVEU

Divendres s'estrena als cinemes Illa Carlemany, 'El ventre del mar' d'Agustí Villaronga. Rodada íntegrament a Mallorca, la pel·lícula està basada en fets reals i s'inspira en el capítol que porta el mateix títol de la novel·la 'Oceà mar', d'Alessando Baricco. Gira entorn de l'horror que viuen 147 homes confinats en un rai a la deriva, durant la colonització del Senegal. El naufragi va ser immortalitzat pel pintor francès Théodore Géricault en el famós llenç 'El rai de la Medusa', conservat al Museu del Louvre.

La cinta va arrasar al Festival de Màlaga amb la Bisnaga d’Or al millor film, la de plata a millor direcció, millor guió i millor actor per Roger Casamajor. També es va endur el guardó a millor fotografia per Josep Maria Civil i Blai Tomàs, i la millor música per al compositor Marcús J.G.R. També ha estat estat seleccionada per l’Acadèmia del Cinema Europeu per participar a la 34a edició dels Premis de Cinema Europeu.

Els finalistes de la cerimònia es donaran a conèixer aquest dimarts durant el Festival de Cinema de Sevilla i l’entrega dels guardons es farà l’11 de desembre a Berlín. 'El ventre del mar' es va rodar a Mallorca durant l’agost del 2020.

Etiquetes

Comentaris

Trending