El Dream Big Andorra compta amb 150 participants per resoldre els dos reptes innovadors plantejats

Entre les solucions ideades per al de salut, hi ha un dispositiu electrònic que a través del reconeixement de veu i algoritmes faci una valoració clínica que, via software, quedi agregada a la història clínica compartida

Alguns dels participants al Big Dream Team.
Alguns dels participants al Big Dream Team. ANDORRA RECERCA + INNOVACIÓ

Prop de 150 persones han participat aquest dissabte al Dream Big Andorra, l’esdeveniment emprenedor organitzat per Andorra Esports Clúster i l’Agència d’Innovació d’Andorra Recerca i Innovació, amb el patrocini de MoraBanc Assegurances i el suport del BC MoraBanc Andorra i Andorra Business. L’acte, dinamitzat per l’equip d’Imagine Silicon Valley capitanejat per Xavier Verdaguer, ha tingut lloc aquest dissabte al migdia al poliesportiu d’Andorra.

L'acte ha servit perquè els participants competissin en equips de tres amb l’objectiu de buscar solucions innovadores per a dos reptes plantejats, relacionats amb el turisme, l’esport i la salut. El primer repte ha considerat els hàbits saludables com a element clau per tenir una bona salut i qualitat de vida. Els participants han hagut de cercar resposta a alguns dels problemes identificats, com l’elevat cost de la vida per gaudir d’una alimentació de qualitat, el poc temps lliure per fer exercici o l’obesitat entre els menors d’edat.

El segon repte ha tingut per objectiu millorar l’experiència del turisme esportiu, en harmonia amb el punt 4.1 del pla d’acció Horitzó 23 impulsat pel Govern sobre ‘Benestar,
cohesió i reforç de la promoció del país com a destí per a esportistes professionals i federacions’. I ha plantejat solucions a problemes com el reforç de la desestacionalització del turista d’esport o la promoció de l’activitat física en usuaris potencials que no són professionals. Entre les solucions finalistes en esports, una que vol promoure la pràctica esportiva en espais desconeguts del país mitjançant ‘tracks’ desenvolupats per un expert; o una altra que, mitjançant una aplicació, connecti usuaris de material esportiu i proveïdors per millorarl’experiència de compra i lloguer.

Entre les solucions ideades per al repte de salut, un dispositiu electrònic que a través del reconeixement de veu i algoritmes faci una valoració clínica que, via software, quedi agregada a la història clínica compartida. O una aplicació que ajudi a optimitzar el temps de la jornada laboral, per millorar la qualitat de les hores de feina i la coordinació entre empresari i empleat. El jurat ha estat format per Alfred Mer, director de MoraBanc Assegurances; Gemma Riu, clúster manager de l’Andorra Esports Clúster; Jordi Serrano, assessor del SAAS i Diana Ballart, CEO de The Smart Lollipop. 

Etiquetes

Comentaris

Trending