Dos equips de l’escola Sant Ermengol, guanyadors a la Micro First Lego League Andorra Telecom

L’escola andorrana d’Encamp, per la seva banda, ha aconseguit la victòria de la tercera categoria de la competició, el projecte de valors

Competició Micro First Lego League Andorra Telecom als darrers anys
Competició Micro First Lego League Andorra Telecom als darrers anys

La setena edició de la competició robòtica Micro First Lego League Andorra Telecom ha lliurat els trofeus als guanyadors. Dos equips de l’escola Sant Ermengol, BMO Creators i Movers, han aconseguit el triomf a les categories de robòtica i projecte científic, respectivament. Per la seva banda, l’equip Opportunity & Company, de l’escola andorrana d’Encamp, ha estat guardonat al projecte de valors.

La competició de robòtica Micro First Lego League Andorra Telecom ha lliurat els trofeus als participants de la seva setena edició. En aquesta ocasió, el campionat s’ha hagut de desenvolupar de forma semipresencial a causa de la pandèmia. Tot i això, la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha destacat “la importància que ha suposat per a tothom poder estar físicament actius durant els mesos de confinament”.

Les escoles hi han competit en tres categories diferents: robòtica, projecte científic i valors. Els equips BMO Creators i Movers, ambdós de l’escola Sant Ermengol, han resultat vencedors de les dues primeres, mentre que l’equip Opportunity & Company ha rebut el trofeu per la categoria de valors.

La ministra ha donat les seves felicitacions als organitzadors, alumnes, professors i pares per una competició que, tal com ha indicat, “permet treballar en projectes interdisciplinaris que ens preparen pel món, en un any especialment complicat”. Per la seva banda, el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, ha indicat que “la vessant dels valors té un pes fonamental en el disseny de la competició. Comença pels mateixos reptes proposats, aquest any centrats en la salut de la comunitat, fomentant el treball en equip i el respecte.”

Etiquetes

Comentaris

Trending