Dos centenars de motos Harley Davidson inunden el Parc de la Mola

L’HD Mountain Custom Festival celebra setze edicions amb motoristes vinguts de Catalunya, Espanya, França i Països Baixos

L'HD Mountain Custom Festival a Escaldes
L'HD Mountain Custom Festival a Escaldes Comú d'Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany acull aquest cap de setmana una concentració d’unes 200 motos Harley Davidson i que es poden veure al Parc de la Mola. L’HD Mountain Custom Festival suma setze edicions on s’apleguen els amants de les dues rodes vinguts, principalment, de Catalunya, Espanya, França i, fins i tot, Països Baixos.

La passió per les Harley i el Custom s’ha tornat a viure aquest cap de setmana a Andorra. Uns dos-cents motoristes s’han sumat a la setzena edició i que té com la parròquia amfitriona Escaldes-Engordany que és on s’allotgen els participants. Gran part provenen de Catalunya, Espanya, França i també els Països Baixos.

El bon temps que ha fet aquest dissabte ha permès als participants gaudir d’una gran jornada en què han pogut participar en la ‘cursa de lents’, és a dir, el que guanya és el que va més lent. Al migdia han realitzat una sortida en grup pels carrers d’Andorra la Vella i Escaldes.

Un moment de la 'cursa de lents'
Un moment de la 'cursa de lents'

Les Harley Davidson han quedat aparcades al Parc de la Mola i els aficionats a aquestes espectaculars motos les poden veure i intentar sentir-se un autèntic motorista.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending