Dol a l’atletisme i al món polític per la mort d’Indalecio López

De 78 anys i pare del líder parlamentari del Partit Socialdemòcrata, va ser un dels primers atletes del país i va presidir el Club Atlètic Valls d’Andorra entre el 2002 i el 2006

Comentaris

López va presidir el CAVA i era el pare del president del grup parlamentari socialdemòcrata.
López va presidir el CAVA i era el pare del president del grup parlamentari socialdemòcrata.

La mort d’Indalecio López Pérez, de 78 anys, ha colpit aquest dissabte tant el món de l’atletisme com el de la política. El primer, perquè López Pérez va ser un dels atletes pioners al Principat. En el segon cas, perquè el finat és el pare del president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López. Tant organitzacions esportives com polítiques han mostrat el seu condol.

Indalecio López ha mort a primera hora d’aquesta tarda a l’hospital, on estava ingressat des de feia alguns dies tractant-se d’una malaltia que feia temps que patia i que havia esdevingut incurable. Veí de la Massana, vidu i jubilat, més enllà de la seva activitat laboral, va ser la seva devoció per l’atletisme qui el va dotar del vessant públic. A banda de ser un dels primers atletes sèniors del Club Atlètic Valls d’Andorra (CAVA), també va presidir aquesta entitat entre els anys 2002 i 2006. Tant el CAVA com la Federació d’Atletisme han mostrat el seu condol per la defunció de López Pérez.

També han mostrat el seu condol la pràctica totalitat de les organitzacions polítiques amb representació a l’arc parlamentari, on el fill gran del finat, l’economista Pere López (també tenia una filla, la periodista i cap de comunicació del SAAS Almudena López), capitaneja el primer partit de l’oposició, el Partit Socialdemòcrata (PS). De fet, dilluns, durant la sessió en què es debatia la Llei de l’FMI, la síndica ja va fer referència a la malaltia que patia el pare del president del grup socialdemòcrata i que per qüestions logístiques derivades del seu ingrés li van impedir ser a la cambra. El fèretre amb les restes d’Indaleci López seran incinerades aquest diumenge en la més estricta intimitat.

Comentaris

Trending