Deixen dos gossos abandonats i lligats en un arbre a la zona del carrer Gil Torres

L’alerta dels veïns ha permès que el servei de circulació d’Andorra la Vella acudís a cercar els cans i ingressin a la gossera

Els dos gossos que han aparegut aquest matí lligats.
Els dos gossos que han aparegut aquest matí lligats.

Lligats a un arbre i amb un vas d’aigua i un grapat de pinso. En aquest escenari veïns del carrer Gil Torres d’Andorra la Vella, a tocar de l’avinguda Santa Coloma, han trobat dos gossos aquest matí. Aparentment els dos cans, en bon estat d’entrada tot i que un mancat d’un ull, s’haurien abandonat la nit anterior. El fet ha causat una notable indignació i un dels veïns que ha localitzat els animals l’ha traslladat a les xarxes socials.

Els dos gossos estaven lligats en un arbre al carrer que surt de Gil Torres i va cap a la zona hortícola del rec del Solà. El veí denunciant ha deslligat els gossos en comprova que els animals eren sociables i els ha atès degudament. Fins que aquest vespre agents del servei de circulació d’Andorra la Vella els han recollit amb la intenció de portar-los a ingressar a la gossera nacional.

Si els cans estiguessin xipats, cosa no gaire probable, es podria saber qui n’eren els propietaris, mirar de localitzar-los i iniciar una causa en contra d’ells, que podria arribar a ser penal si es considera que es tracta d’un fet que es pot enquadrar en la tipificació de maltractament animal.

Comentaris (11)

Trending