Deixen dos gossos abandonats i lligats en un arbre a la zona del carrer Gil Torres

L’alerta dels veïns ha permès que el servei de circulació d’Andorra la Vella acudís a cercar els cans i ingressin a la gossera

Els dos gossos que han aparegut aquest matí lligats.
Els dos gossos que han aparegut aquest matí lligats.

Lligats a un arbre i amb un vas d’aigua i un grapat de pinso. En aquest escenari veïns del carrer Gil Torres d’Andorra la Vella, a tocar de l’avinguda Santa Coloma, han trobat dos gossos aquest matí. Aparentment els dos cans, en bon estat d’entrada tot i que un mancat d’un ull, s’haurien abandonat la nit anterior. El fet ha causat una notable indignació i un dels veïns que ha localitzat els animals l’ha traslladat a les xarxes socials.

Els dos gossos estaven lligats en un arbre al carrer que surt de Gil Torres i va cap a la zona hortícola del rec del Solà. El veí denunciant ha deslligat els gossos en comprova que els animals eren sociables i els ha atès degudament. Fins que aquest vespre agents del servei de circulació d’Andorra la Vella els han recollit amb la intenció de portar-los a ingressar a la gossera nacional.

Si els cans estiguessin xipats, cosa no gaire probable, es podria saber qui n’eren els propietaris, mirar de localitzar-los i iniciar una causa en contra d’ells, que podria arribar a ser penal si es considera que es tracta d’un fet que es pot enquadrar en la tipificació de maltractament animal.

Comentaris (11)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.