La davallada dels drets humans al món i a Andorra, a anàlisi en una conferència-debat

Anirà a càrrec d'Agustí Carles del col·lectiu Drets i d'Elisa Muxella i es farà aquest dilluns al Centre Cultural de la Llacuna d'Andorra la Vella

Comentaris

Elisa Muxella i Agustí Carles.
Elisa Muxella i Agustí Carles. ALTAVEU

L’Institut de Drets Humans d’Andorra (IDHA) organitza aquest dilluns (19.30 h al Centre Cultural de la Llacuna d'Andorra la Vella) la conferència-debat sobre 'La davallada dels drets humans al món en general i a Andorra en particular'. Anirà a càrrec d'Agustí Carles president del col·lectiu Drets i d'Elisa Muxella presidenta de l’IDHA.

 

 

 

L'exjutge Agustí Carles (Barcelona, 1964), és un dels advocats que va impulsar la querella contra Mariano Rajoy i la resta de polítics i policies espanyols que van liderar i executar l'anomenada 'Operació Catalunya'. Presideix el col·lectiu Drets, una associació de professionals del món del dret que neix amb l'objectiu de defensar la societat catalana dels atacs sistemàtics que pateix en forma d'odi i insults.

Elisa Muxella va ser consellera al comú d'Andorra la Vella amb el consolat de Conxita Mora.  Es considera una lluitadora nata i defensora a ultrança de les llibertats. Presideix l'Institut de Drets Humans d'Andorra des de l'any de la seva creació, el 2007.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending