Correus espanyols de Sant Julià no admet enviaments "fins a nova ordre"

Els clients s'han desplaçar a la seu d'Andorra la Vella per a poder efectuar les seves trameses entre dos quarts de nou i de tres

Cartell a l'entrada de l'oficina de Sant Julià de Lòria.
Cartell a l'entrada de l'oficina de Sant Julià de Lòria. BRU NOYA

La nova oficina de correus espanyols a Sant Julià de Lòria informa als seus clients per mitjà d'un cartell que no es poden fer trameses i que només està oberta a la recepció de cartes o de paquets. L'oficina més gran i lluminosa reemplaça l'anterior des del passat mes de juliol.  Per efectuar enviaments, els clients s'han de desplaçar al local d'Andorra la Vella entre dos quarts de nou i dos quarts de tres.

El fet ha provocat el malestar d'alguns clients que s'han de desplaçar a la capital en transport públic. Es queixen de la poca freqüència de pas dels clípols i del fet que el Bus Exprés i la L1 entre la parròquia laurediana i Escaldes-Engorday passin al mateix temps i molt sovint ho facin cada mitja hora. L'estiu propicia l'augment de les trameses i el fet que en el cartell indica que no s'acceptaran "fins a nova ordre" fa que hi hagi dubtes sobre la durada de la mesura.

L'oficina està situada als baixos de Casa Esteve, a la plaça Major tot i que l'entrada es fa per l'avinguda Verge de Canòlich. L'anterior local estava també a la plaça Major però a l'altre costat i era molt estret.

 

 

Comentaris (2)

Trending