La concentració contra la vacunació infantil aplega una quinzena d'assistents

‘Punxada’ de la novena convocatòria d'Andorra Actua en una trobada silenciosa, sense pancartes i proclames

Comentaris

Els concentrats aquest dissabte a Andorra la Vella.
Els concentrats aquest dissabte a Andorra la Vella. B.N.

La novena convocatòria d'Andorra Actua en aquest cas contra la vacunació infantil ha aplegat només una quinzena de persones a la Rotonda d'Andorra la Vella. Els concentrats no ha fet proclames, ni han exhibit pancartes. Una furgoneta amb cinc policies ha fet acte de presència i la seva actujació s'ha limitat a recordar a algun dels convocats que calia fer servir la mascareta.

Després d'una lleugera revifada en el penúltim acte, el moviment anti passi sanitari i antivacunes s'ha tornat a desinflar aquest dissabte a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella amb la presència de només una quinzena d'assistents. La convocatòria, com és habitual, es va fer per mitjà de les xarxes socials com a protesta per la voluntat del Govern d'iniciar, al llarg de les pròximes setmanes o mesos, la campanya de vacunació als menors de 12 anys.

Cinc agents del grup de suport de manteniment de l'ordre s'han desplaçat a la Rotonda tot i que només han hagut d'intervenir per recordar a alguns dels assistents que calia portar posada la mascareta. Cap dels convocats ha volgut fer declaracions als mitjans de comunicació.

 

 

Etiquetes

Comentaris (24)

Trending