La capital acull aquest dissabte la primera Fira del voluntariat d’Andorra

L’objectiu és donar a conèixer a la societat civil les diferents opcions existents al país, així com crear xarxa entre les entitats i que l’espai serveixi de punt d’acollida i de captació

Cartell de la Fira del Voluntariat.
Cartell de la Fira del Voluntariat.

El ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat organitza aquest dissabte 28 de gener la primera Fira del voluntariat d’Andorra, que tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella entre les 10 i les 13 hores. L’objectiu de la fira és donar a conèixer a la societat civil les diferents opcions de voluntariat existents al país, així com crear xarxa entre les entitats i que l’espai serveixi de punt d’acollida i de captació de nous voluntaris i voluntàries.

En el mateix espai, i de forma paral·lela, es duran a terme quatre xerrades perquè tant els visitants com les entitats en puguin gaudir. Parlaran Pilar Rabassa i Joan Junyent i tindrà lloc una xerrada de captació i gestió de voluntaris dins d'una entitat i una altra de cooperació internacional de la Universitat d'Andorra en col·laboració amb el Govern.

Rabassa oferirà una ponència sobre el pograma P.A.S. de l'Escola Andorrana de Batxillerat mentre que Junyent, exjugador i exdirectiu, parlarà sobre la vinculació del voluntarial amb el VPC Andorra Rugby XV. El club amb el nom de Voluntaris de la Protecció Civil es van fundar per dur a terme accions solidàries.

Etiquetes

Comentaris

Trending