La campanya de Reis de Càritas permet recollir gairebé 1.100 joguines

Des de l’entitat es posa en relleu que el material aconseguit amb la iniciativa ha arribat a un total de 220 beneficiaris

Comentaris

El cartell de la campanya.
El cartell de la campanya.

La campanya de Reis de Càritas Andorrana ha permès recollir gairebé 1.100 joguines que han permès Ses Majestats fer-les arribar a un total de 220 beneficiaris. La iniciativa, que enguany arribava a la seva 30a edició està impulsada pel periodista Oskar Royo i ha comptat amb la participació de moltes entitats. Entre elles, l’FC Andorra i el MoraBanc Andorra, que han ajudat a aconseguir material i també han aportat entrades per als seus partits.

Des de Càritas s’ha fet balanç de la campanya que ha funcionat de forma molt positiva. Així, en total, s’han recollit 1.091 joguines, gràcies a la col·laboració d’un total de 75 particulars. D’aquesta forma, s’ha assolit l’objectiu clau: que cap nen es quedi sense el seu regal durant el dia de Reis. Dels 220 beneficiaris, 69 són d’Andorra la Vella, 41 d’Encamp, 29 d’Escaldes-Engordany, 29 de Canillo, 32 de Sant Julià de Lòria, 12 de la Massana i 8 d’Ordino.

Enguany, a més, s’ha volgut sensibilitzar sobre el consum responsable i ajudar els infants de més edat a gaudir d’experiències lúdiques, com ara anar a veure partits de bàsquet o futbol o pel·lícules al cinema. Per això, FC Andorra, MoraBanc Andorra i RàpidAnd han proporcionat entrades per a diferents esdeveniments.

Des de Càritas s’ha valorat positivament el resultat de la campanya. A la vegada, es vol mostrar “l’agraïment” als col·laboradors, que “han aconseguit aportar una mica més de felicitat als nens i nenes del país que més ho necessiten”.

Comentaris

Trending