Campanya a change.org pel retorn d'Andorra a Eurovisió

La darrera representant andorrana, Susanne Georgi diu que hi ha un patrocinador estranger disposat a finançar la participació

Imatge de la campanya a change.org.
Imatge de la campanya a change.org. Change.org

La plataforma change.org acull una iniciativa perquè Andorra torni al Festival d'Eurovisió. L'edició d'aquest any no s'ha pogut realitzar a causa de la pandèmia però els seus organitzadors han anunciat que tornarà l'any vinent amb nous atractius, i el promotor de la campanya assegura que un d'ells seria la presència d'Andorra.

 

Andorra ha participat en sis ocasions al festival i mai va arribar a la final, tot i que l'ant 2007 va assolir un dotzè lloc. L'any 2010 va deixar de participar per motius econòmics a causa d'una reducció en el pressupost de Ràdio Televisió d'Andorra (RTVA). Als darrers mesos s'ha rumorejat la seva tornada.

La darrera representant andorrana va ser Susanne Georgi a l'edició de Moscou 2009, i assegura que ha obtingut fons d'un patrocinador estranger per finançar la tornada d'Andorra. Ha assegurat que la decisió depèn del Govern.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.