Butlleta segellada a Escaldes amb un encert de segona categoria de la Primitiva

Al titular de la papereta li pertocaran 54.019,35 euros per haver endevinat cinc de les sis xifres possibles i el complementari

Hi ha hagut aquest dissabte un encertant de segona categoria a Escaldes.
Hi ha hagut aquest dissabte un encertant de segona categoria a Escaldes. ARXIU

L’administració de loteria d’Escaldes ha segellat una butlleta de cinc encerts més el complementari, és a dir, un encert de segona categoria, de la Loteria Primitiva. L’encertant rebrà un premi de 54.019,35 euros, lluny, molt lluny, de la persona que en una administració de La Rambla de Barcelona va firmar una papereta per al sorteig d’aquest dissabte que contenia sis encerts i que s’embutxacarà 1.332.477,28 euros.

La butlleta segellada a la capital catalana tenia un encert considerat de primera categoria. De primera categoria especial, que vol dir encertar les sis xifres i el complementari de què consta el joc, no en va aparèixer cap. Hauria pogut guanyar fins a 12.800.000 euros de què consistia el pot per aquest dissabte.

De segona categoria, a banda de l’encertant d’Escaldes n’hi va haver tres més que rebrean la mateixa quantitat de diners. Les butlletes es van signar, respectivament, en administracions de Sòria, de Madrid capital i de Coslada, també a la comunitat madrilenya.

Etiquetes

Comentaris

Trending