Avís groc per vent fins dimarts a la tarda

Pot anar acompanyat de nevades generalment febles a l'extrem nord del país i que arribarien en forma de borrufa a la resta del territori

Comentaris

Mapa d'avisos del Servei Meteorològic Nacional d'aquest dilluns.
Mapa d'avisos del Servei Meteorològic Nacional d'aquest dilluns. Meteo.ad

El Servei Meteorològic Nacional ha activat l'avís groc per vent a partir d'aquesta nit de dilluns i fins a la tarda de dimarts. Segons la previsió, el vent pot anar acompanyat de nevades generalment febles a l'extrem nord del país i que poden arribar en forma de borrufa a la resta del territori. Les temperatures baixaran en relació als darrers dies.

En altitud el vent serà fort amb ràfegues de fins a 80 km/h. La nevada de les últimes hores ha deixat fins a 10 cm de neu nova a les Fonts d'Arinsal (2.681 m) i un paisatge més blanc, però els gruixos han sigut minsos. Les temperatures màximes seran de 8ºC a Andorra la Vella, 4ºC a 1500 metres i -3ºC al Pas de la Casa. La isoterma de 0ºC se situarà a 1600 metres al migdia i 1400 metres a la nit.

Per dimarts, el flux de nord encara deixarà el cel cobert a Canillo, Ordino i el Pas de la Casa, on hi poden caure precipitacions residuals fins al migdia. Al centre i sud les clarianes s´alternaran amb períodes més ennuvolats. El vent de component nord-oest arribarà a ràfegues de 90 km/h en altitud.

Comentaris

Trending