Avís groc per tempestes i pedra aquest dimarts a la tarda

El departament de Mobilitat demana prudència a la carretera, moderar la velocitat i extremar les precaucions ja que les precipitacions poden ser intenses

Avís de tempestes.
Avís de tempestes. SERVEI METEOROLÒGIC NACIONAL

El servei Meteorològic Nacional ha activat l'avís groc per tempestes per la previsió de ruixats aquest dimarts a la tarda i, especialment en la franja horària de les tres a les cinc. El departament de Mobilitat demana, per mitjà de les xarxes socials, prudència a la carretera, moderar la velocitat i extremar les precaucions.

La previsió és de pluges puntualment intenses acompanyades de pedra, una mica més fortes que les de les darreres tardes. La caiguda de pedra pot continuar afectant la collita de tabac que ja va quedar malmesa a algunes parròquies com ara la de Canillo. A Sant Julià de Lòria els camps també van quedar afectats. És on hi ha les extensions agrícoles tabaqueres més grans, però en aquest cas, encara pendent de valoració, a priori la força de la pedra no hauria estat la que sí que es va donar més al nord del país. La previsió anuncia més tempestes per als pròxims dies. Com sempre arribaran a la tarda.

Comentaris

Trending