Avís groc per tempestes i fortes ràfegues de vent

Serà un episodi "breu i intens" amb més força durant aquesta nit de divendres a dissabte i les pluges travessaran el país de sud a oest i de nord a oest

Avís groc per tempestes.
Avís groc per tempestes. SERVEI METEOROLÒGIC NACIONAL

El Servei Meteorològic Nacional ha activat l'avís groc per tempestes amb pedra i fortes ràfegues de vent. Serà un episodi "breu i intens". Aquest divendres a la tarda caurà algun ruixat però l'episodi més potent serà a la nit i fins a la matinada de dissabte. Les tempestes  travessaran el país de sud a oest i de nord a oest.
 

Amb l'avís groc, es desaconsellen activitats properes als rius i cursos d'aigua. El laboratori de tempestes europeu ha situat el Pirineu amb un risc real per precipitacions amb pedra molt gran, fortes rafegues de vent i possibles tornados. S'ha de fer atenció a la nit de divendres a dissabte, Protecció civil recorda que cal assegurar o retirar els objectes que puguin caure de balcons i terrasses, així com adaptar la velocitat dels vehicles a les condicions de la via i tenir precaució en les activitats a l'exterior.  Aquest dissabte es preveuen noves tempestes, i per diumenge el dia estarà presidit pel bon temps.

Comentaris

Trending