Andorra s’uneix a la campanya de les Nacions Unides #OrangeTheWorld

Aquest divendres s'ha fet un acte a Ginebra que ha comptat amb la participació de Cristina Pérez, encarregada de negocis del Principat a l'Oficina de Nacions Unides

Comentaris

Cristina Pérez (esquerra) aquest divendres a Ginebra.
Cristina Pérez (esquerra) aquest divendres a Ginebra. ANDORRA UN GENEVE

Andorra ha entrat a formar part de la campanya #OrangeTheWorld que condemna la violència contra les dones i les nenes. Aquest divendres s'ha fet un acte a Ginebra que ha comptat amb la participació de Cristina Pérez, encarregada de negocis d'Andorra a l'Oficina de Nacions Unides i altres organitzacions internacionals amb seu a la ciutat suïssa.

L’organització de les Nacions Unides va iniciar una campanya contra la violència de gènere sota l’eslògan 'No deixis ningú enrere: acaba amb la violència vers les dones i nenes'. La seva proposta està dirigida a pintar el món de taronja i a fer-se fotografies portant alguna cosa d'aquest color. Els participants a les diverses trobades com la de Ginebra han parlat sobre la urgent necessitat de denunciar la violència de gènere i han demanat unitat i activisme.

Segons les dades de què disposen les Nacions Unides i que s’han fet públiques en el marc de la campanya ‘Orange the World’, una de cada tres dones al món ha patit violència física o sexual, majoritàriament per part d’un company sentimental. per això qualifiquen la violència contra les dones de 'pandèmia global'. Altres xifres que han recopilat són igual d’esgarrifoses: les estadístiques mundials reflecteixen que la meitat de les dones assassinades ho són a mans de la seva parella actual o anterior; que una de cada cinc dones és víctima de violació o de temptativa de violació; que de les víctimes del tràfic de persones, un 80% són dones, noies i nenes.

Etiquetes

Comentaris

Trending