Andblockchain presenta nova junta

L’associació tornarà a acollir el World Block Tour aquest any, que es traslladarà a la capital i que al 2022 va aconseguir exhaurir l’aforament previst

Comentaris

Un moment de la trobada d'Andblockchain.
Un moment de la trobada d'Andblockchain. Andblockchain

L’associació Andblockchain ha presentat la nova junta, que ha sorgit de les eleccions que es van celebrar el passat 30 de novembre. Ho han fet en el marc dels afterworks, les trobades de networking que l’organització fa des de la seva fundació. Així mateix, aquest any es tornarà a acollir al país el World Block Tour, que es traslladarà a la capital i que el passat any va aconseguir exhaurir l’aforament previst.

La presidenta d’Andblockchain, Marta Ambor, ha donat a conèixer els membres que l’acompanyaran en el present mandat. Seran Diego Soro com a vicepresident; Ingrid Landero serà secretària; Miquel Gouarré, tresorer, mentre que els vocals seran Jesús Tortosa, Xavier Altimir, Simon Aboud i Moisés Castell. S’ha fet durant el networking, en una trobada que ha superat la trentena d’assistents entre socis i simpatitzants, així com persones que s’han interessat en poder formar part de l’organització.

Fent un repàs dels esdeveniments que tindran lloc aquest any, durant la primera meitat de l’any serà una nova aturada del World Block Tour. En aquesta ocasió no es podrà celebrar a Sant Julià de Lòria a causa de les obres per restaurar el Centre Cultural i de Congressos, i es traslladarà a la capital. La voluntat d’Andblockchain és poder fer créixer aquest esdeveniment, i s’estan acabant de decidir i tancar els ponents i les temàtiques que tractaran. La cita al 2022 va aconseguir penjar el cartell de ‘sold out’.

Així mateix, el primer gran esdeveniment en el qual es treballa és la participació en el saló FY4N del Mobile World Congrés. Concretament, l’associació estarà present i dinamitzarà fins a tres taules rodones que giraran entorn a les inversions i a la informació respecte a la tecnologia, fent referència a les iniciatives legislatives que ha fet el país, com és la Llei d’Actius Digitals i el sistema EIDAS 2.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending