Agències i publicacions fomenten la instal·lació a Andorra d’‘influencers’ francesos

Hi ha diverses empreses al Principat que s’encarreguen de tots els tràmits i s’editen guies per donar a conèixer les singularitats del país

Comentaris

Virginie Hergel responsable d'una agència per ajudar els francesos a Andorra, durant una entrevista televisiva.
Virginie Hergel responsable d'una agència per ajudar els francesos a Andorra, durant una entrevista televisiva.

Els darrers mesos hi ha hagut un augment considerable de nous residents francesos, la major part d’ells influencers i youtubers. La pandèmia ha estat un dels factors per a aquesta arribada que compta amb el suport d’agències i de publicacions en format de gu

Les agències ajuden els nous residents en tots els tràmits i faciliten la seva instal·lació mentre que les guies detallen totes les especificitats del país i tota la informació que pot ser d’utilitat per a algú que arriba de l’estranger, en aquest cas França.

Aquesta arribada de francesos no ha passat desapercebuda per als mitjans de comunicació d’aquell país que hi ha dedicat notícies i reportatges en diari, revistes i mitjans audiovisuals. Entre els principals motius per venir a Andorra, els nous residents parlen de la seguretat, la fiscalitat atractiva i la qualitat de vida. També destaquen la proximitat amb dues grans ciutats com Tolosa i Barcelona i amb els seus aeroports.

L’agència France Presse en un informe sobre els influencers gals a Andorra subratlla la tasca de Virgine Hergel que assegura rebre moltes demandes d’informació per part de youtubers i influencers que volen canviar Dubai per Andorra.

La voluntat de canvi també ha estat promoguda per la publicació de diverses guies. Una d’elles és ‘Je change de vie, je m’expatrie en Andorre’ de Martine Robert Giraudy, resident a Andorra. Experta en dret social, té un bloc on també fa articles sobre el Principat.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending