La 57a promoció de policies inicia la formació per dotar el servei de vuit agents

Les places vacants per a aquest concurs corresponen a jubilacions i excedències, i se sumen a les que ja s’han anat cobrint els darrers anys

La nova promoció de policies ha iniciat la seva formació.
La nova promoció de policies ha iniciat la seva formació. POLICIA D'ANDORRA

La nova promoció de policies ha començat el seu període de formació, segons ha informat el cos a través de les xarxes socials Instagram i Twitter. Els candidats van superar les proves físiques estàndards en l’àmbit europeu a finals d'agost i, posteriorment, les proves escrites professional i cultural durant el mes de setembre. Un cop completada la formació, que té una durada de nou mesos, seran nomenats agents de policia en període de prova. 

Entre els diversos requisits que han de complir els candidats a agent de Policia destaquen ser major d'edat, tenir la nacionalitat andorrana, el títol de batxillerat o un diploma equivalent, disposar del diploma de català de nivell B2 i del permís de conduir andorrà B2, estar lliure d’antecedents penals, i tenir una alçada mínima d’1,60 metres les dones i 1,65 metres els homes.

Les vuit places vacants per a aquest concurs corresponen a jubilacions i excedències, i se sumen a les que ja s’han anat cobrint els darrers anys. Des del 2017 la Policia ha anat convocant concursos any rere any per anar cobrint places. En tot aquest temps, s’han nomenat 68 nous agents de Policia de quatre promocions diferents, la gran majoria per suplir jubilacions. Aquesta serà la 57a promoció i a l'inici es van presentar 15 candidats, 11 homes i quatre dones. 

Etiquetes

Comentaris

Trending