247.500 mòbils estrangers s’han connectat a la xarxa d’Andorra Telecom durant la Puríssima

El dia de més afluència de terminals de tot el pont va ser el dilluns del col·lapse, amb 125.000 telèfons fent ús de les línies de l’operadora

Comentaris

Una dona fent ús del mòbil.
Una dona fent ús del mòbil. arxiu

Fins a 247.500 mòbils estrangers s’han connectat a la xarxa d’Andorra Telecom durant un moment o altre d’aquest pont de la Puríssima, una xifra que si no és de rècord està a prop de ser-ho i que segons la companyia no ha suposat cap davallada en la qualitat del servei. El dia de més afluència de terminals fent ús de les línies de l’operadora de telefonia andorrana va ser el dilluns del col·lapse, el 6 de desembre.

Andorra Telecom ha recollit les dades des del 4 de desembre, un dissabte, i ha sumat els esmentats 247.500 mòbils. El dilluns sol se’n van connectar 125.000, moment de la màxima ocupació segons que ha exposat l’operadora en un comunicat. Quant al consum, durant el pont s’han consumit 49 Terabytes de dades des del mòbil. Tenint en compte que en un dia habitual, assegura la companyia, se’n consumeixen 6,5, durant la Puríssima s’ha crescut un 50% la xifra de consum de dades.

Segons el portaveu de l’operadora, Carles Casadevall, “el pont de la Puríssima històricament és un dels moments de l’any amb major entrada de mòbils al Principat i gràcies a la inversió feta els darrers anys, el rendiment de la xarxa ha estat òptim”.

Comentaris (3)

Trending