SDP tanca els noms d’una eventual llista en solitari a Encamp a l’espera d’avançar en possibles pactes

Entre les persones disposades a anar a la candidatura, que encara no té definit l’ordre, hi figuren Aaron Comella i Sandra Cano

-
-

Progressistes-SDP ja té sobre la taula una sèrie de noms que podrien configurar una hipotètica llista de cara a les eleccions comunals a Encamp. Tot i que des de la formació s’assegura que a partir d’ara es volen intensificar contactes per buscar possibles aliances, també es deixa clar que, si cal, estan disposats a anar en solitari. Entre les persones disposades a figurar a la candidatura, encara sense un ordre concret, segons les fonts consultades, hi figuraria Aaron Comella i altres integrants de la presentada a la territorial de les generals de l’abril, així com Sandra Cano, que va ser la número 2 de la nacional.

La branca encampadana d’SDP ha mantingut aquest dimecres al vespre una nova reunió per valorar les opcions obertes de cara a les comunals del 15 de desembre. Una part important de la trobada ha estat constatar que, en cas que sigui necessari, disposen de prou múscul per configurar una llista en solitari, tot i que la voluntat, asseguren les fonts consultades per Altaveu, continua sent buscar acords amb altres forces, sense acabar de concretar encara quina seria la preferència.

Per ara, s’ha acordat que els propers dies intensificaran els contactes per avançar en aquest escenari. Una de les reunions que estarien previstes seria amb David Rios, ja confirmat com a cap de cartell del Partit Socialdemòcrata. Cal recordar que fa uns dies, l’exconseller general va fer una proposta per a un possible acord, de forma informal, això sí. Ara aquesta trobada, ja més seriosa, serviria per avaluar si realment hi ha o no opcions d’entesa entre dues formacions en les quals, no es pot oblidar, encara es mantenen encesos els recels arran de l’escissió viscuda ara fa uns anys.

Pel que fa a una possible llista en solitari, les fonts asseguren que s’està en disposició de fer-la. És a dir, que hi ha prou persones disposades a figurar en una candidatura de 14. S’ha fet la relació, però encara sense acabar de concretar quin seria l’ordre i, evidentment, quins serien els candidats a cònsol major i menor. Entre aquestes persones, segons les fonts consultades, hi figura gent molt propera al comitè, així com els que ja van ser candidats a l’abril. Entre ells, hi estaria  Aaron Comella, número 1 de la territorial encampadana de fa uns mesos, o Sandra Cano, que anava de 2 a la nacional.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending