SDP exigeix al Govern que aclareixi les contradiccions sobre el pas elevat de la CG1

El progressista Víctor Naudi presenta una bateria de preguntes al Consell per mirar de treure l’entrellat sobre el cost i el manteniment que necessita la infraestructura

-
-
Socialdemocràcia i Progrés (SDP) pretén aclarir d’una vegada per sempre els dubtes que ha generat, sobretot quant al cost i el manteniment que se li hagi de fer, el pas elevat recentment inaugurat a la carretera general CG1, a l’altura de l’Estadi comunal. Els progressistes asseguren que “l’obra del pas a diferent nivell acumula un nombre important de despropòsits i incoherències del ministeri i per aquest motiu els progressistes demanem que el Govern informi per escrit de tot plegat”. 

D’aquesta manera, i segons que informa la formació en un comunicat, el conseller general Víctor Naudi ha presentat una bateria de cinc preguntes al Govern perquè s’expliquin els treballs de construcció del pas elevat. En la motivació de les seves preguntes, el portaveu d’SDP al Consell General recorda l’edicte publicat pel Govern el 6 de desembre del 2017 i l’adjudicació d’una ampliació dels treballs duta a terme el 26 de setembre del 2018 i ho contraposa amb les manifestacions del ministre d’Ordenament Territorial el dia 8 de novembre del 2018 davant el Consell General. 

Davant del que “apareix com una gran contradicció”, el conseller Víctor Naudi vol saber quin ha estat el cost real final dels treballs de construcció del pas, ja que inicialment es va adjudicar l’obra per 417.000 euros i, posteriorment, es va publicitar una ampliació del contracte per, pràcticament, 80.000 euros més. I durant la sessió parlamentària, recorden els progressistes, es va situar el cost final de la infraestructura en uns 491.000 euros. 

Naudi també vol saber quins treballs de manteniment caldrà fer en l’obra i quina institució es farà càrrec del manteniment de la infraestructura, alhora que demana si s’ha establert algun conveni amb el comú d’Andorra la Vella per aquesta qüestió. Finalment, Víctor Naudi s’interessa per la qüestió de la seguretat.

Comentaris

Trending