Sant Julià apel·la al treball entre el Govern i els comuns per lluitar contra el 'botellón'

El comú presenta l'educadora de carrer i la nova etapa de Laurèdia Jove amb les activitats 'Passa una setmana de por!'

L'educadora, Júlia Barón; la consellera de Social, Francesca Barbero; i la tècnica de Joventut, Lídia Rebés durant la roda de premsa d'aquest dimarts.
L'educadora, Júlia Barón; la consellera de Social, Francesca Barbero; i la tècnica de Joventut, Lídia Rebés durant la roda de premsa d'aquest dimarts.
La consellera de Social, Francesca Barbero ha dit aquest dimarts que per solucionar el problema del 'botellón' "s'ha de treballar conjuntament entre el Govern i els comuns". Barbero també ha opinat que "és un problema de tot el país i no només de Sant Julià de Lòria". La consellera ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa de presentació de l'educadora de carrer, Júlia Barón i de la nova etapa de Laurèdia Jove.

Francesca Barbero ha indicat que els problemes amb el consum d'alcohol "passen a totes les festes majors". Per això creu que és una tasca des del ministeri d'Interior i del departament de Joventut del Govern en col·laboració amb les corporacions comunals. La prevenció del consum d'alcohol entre el jovent és una de les tasques de l'educadora de carrer laurediana, Júlia Barón. Barbero considera que "és una figura necessària per a donar resposta a les demandes del col·lectiu jove i veure quines són les seves preocupacions".

La primera feina de l'educadora ha estat dur a terme un treball de camp i unes enquestes entre els professionals que treballen amb la joventut. S'ha treballat en dues fases, primer amb el grup de 18 a 30 anys i després amb el de 12 a 17, s'ha creat un grup de WhatsApp, s'ha fet una sortida a Naturlandia i hi ha hagut una participació en els tallers intergeneracionals de la setmana de la gent gran.

La propera activitat serà 'Passa una setmana de por!', que tindrà lloc entre els dies 22 al 31. La tècnica de Joventut del comú, Lídia Rebés explica que "l'objectiu és donar a conéixer Laurèdia Jove". Els actes inclouen un taller de màscares terrorífiques i de Halloween. Les inscripcions s'han de fer a l'àrea d'Infància i Joventut.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending