El SAAS contractarà sis auxiliars d'infermeria al Cedre

Es tracta de places de nova creació que es cobriran després d'un procés de selecció

Comentaris

Edifici del centre sociosanitari.
Edifici del centre sociosanitari. Altaveu

El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) vol cobrir sis places de nova creació al Centre Sociosanitari El Cedre de Santa Coloma. Són llocs de treball d'auxiliars d'infermeria a jornada completa que formarien part de la plantilla orgànica del SAAS adscrita a la Direcció Assistencial de l'entitat.

L'edicte que es publica al BOPA d'aquest dimecres indica que els requisits per optar a una de les places són tenir un cicle formatiu de grau mitjà en la branca sanitària o un diploma d'ensenyament professional, així com saber parlar i escriure el català. S'ha de tenir experiència demostrable en l'àmbit sociosanitari, així com coneixement de plataformes informàtiques aplicades a l'entorn assistencial.

La retribució anual bruta per a cada una de les places és de 19.569 euros, per 1.776 hores a l'any de feina. La nacionalitat és preferentment andorrana. Les funcions principals seran proporcionar cures auxiliars als usuaris com a membre de l’equip d’Infermeria. Els interessats que vulguin optar al procés de selecció s'han d'adreçar a l'hospital en un màxim de 14 dies des de la publicació del butlletí. 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending