Indignats amb les restriccions que es couen criden a mobilitzar-se davant de Govern

A través de les xarxes socials i amb la consellera general Carine Montaner com a corretja de transmissió, preveuen plantar-se aquest dimecres davant l’edifici administratiu a 1/4 de 10 del matí

Un furgó dels antidisturbis en la concentració de la restauració davant de Govern que hi va haver el 13 de novembre del 2020.
Un furgó dels antidisturbis en la concentració de la restauració davant de Govern que hi va haver el 13 de novembre del 2020. Toni Solanelles

Persones suposadament “enfadades” amb les restriccions que s’estan ultimant per mirar de contenir la nova empenta que està agafant la pandèmia al Principat fan una crida a mobilitzar-se davant l’edifici administratiu de Govern aquest dimecres a 1/4 de 10 del matí, més o menys a l’hora que s’iniciï la reunió del consell de ministres que ha d’acabar de perfilar les noves mesures anti-Covid.

Com no podia ser d’una altra manera, una de les primeres i úniques persones de dimensió pública que ha evidenciat el seu suport a la iniciativa a través de les xarxes socials, el canal a través del qual es promou la concentració, és la consellera general Carine Montaner, que ha assegurat que no forma part de l’organització de la mobilització tot i reconèixer haver mantingut contactes amb persones que, suposadament, donaran suport a la concentració.

 

WhatsApp Image 2021 11 23 at 22.02.39

 

La parlamentària ha explicat que entre les persones que estarien d’acord amb la concentració hi ha “les persones que han perdut la feina per l’obligació de vacunar-se, la gent que té efectes secundaris de les vacunes, residents amb un alt poder adquisitiu que no es volen vacunar i que per la pèrdua de llibertat vol marxar del país. I es tracta de gent amb molt poder adquisitiu”. Montaner també assegura que hi ha “un grup de pares molt enfadat ja que volen la llibertat absoluta de protegir els nens”.

La consellera general no adscrita ha compartit durant una estona el missatge convocatòria per les xarxes socials. I quan la mobilització ha començat a transcendir, Montaner ha deixat sense efecte la seva piulada a Twitter o ‘post’ a Instagram. L’ex-parlamentària de Terceravia manté indignada bona part de la classe política andorrana. La que té representació a l’hemicicle, gairebé en la seva totalitat.

Comentaris (18)

Trending