L’increment de contagis es manté a l’alça

Les darreres hores s’han diagnosticat 36 casos nous, que com succeeix els darrers dies superen àmpliament les altes que es notifiquen

Al recinte de l'antiga plaça de braus s'hi ubicarà el multifuncional.
Al recinte de l'antiga plaça de braus s'hi ubicarà el multifuncional. Toni Solanelles

El repunt de la pandèmia es manté. I va a l’alça. Les darreres hores s’han diagnosticat 36 contagis nous, una xifra que supera amb escreix el nombre d’altes que s’han notificat. D’aquesta manera, el nombre de malalts formalment actius a data d’avui s’encamina cap a superar, aviat, els tres-cents de nou. De moment, segons les dades oficials, no hi ha ingressos hospitalaris. Però sí que els sanitaris estan denotant un increment de feina.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 14.239 persones i es registren un total de 13.829 altes (vint més que la darrera notificació). El total de defuncions fins a la data és de 127, una xifra que sortosament es manté inalterable des de fa mesos.

Actualment hi ha 283 casos actius, i segons les dads oficials de Salut no hi ha cap pacient ingressat ni a planta ni a l’UCI, ni a la zona Covid-19 del Cedre. En quant als vaccins contra la Covid-19, des de l’inici del Pla de vacunació ja s’han administrat 80.258 dosis –46.363 primeres dosis i 33.895 segones–. Això vol dir que durant la jornada de dimecres es van administrar 1.145 vacunes.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending