Incompliments de la nova concessionària de transport sanitari tornen a generar queixes del personal

La CASS, la planificació no equitativa o els equips de protecció individuals han tornat a enfrontar els treballadors amb l’UTE encarregada d’efectuar el servei

Tres de les noves ambulàncies circulant per l'avinguda Príncep Benlloch, just davant del ministeri de Salut.
Tres de les noves ambulàncies circulant per l'avinguda Príncep Benlloch, just davant del ministeri de Salut. G. P.

Noves irregularitats en l’empresa adjudicatària o això és el que han indicat els tècnics sanitaris subrogats aquest mes de setembre per la nova concessionària del transport sanitari assistit no medicalitzat. La CASS, la planificació no equitativa o els equips de protecció individuals tensen la relació dels treballadors amb l’UTE encarregada d'efectuar el servei.

Tot i que en la reunió de dijous amb el ministre de Salut, Albert Font, es va acordar donar dues-tres setmanes perquè la nova concessionària del transport sanitari assistit no medicalitzat, l’UTE Andorrana Transport Sanitari, corregís totes les irregularitats que van estar a punt de provocar una plantada dels treballadors, aquesta tarda han tornat a manifestar el seu malestar, a través d’un comunicat, per suposades irregularitats que està duent a terme l’empresa en aquests primers dies de serveis.

Tres de les noves ambulàncies circulant per l'avinguda Príncep Benlloch, just davant del ministeri de Salut.

Relacionat

Govern i SAAS tutelaran que es compleixi l’acord per engegar el nou transport sanitari

En aquest sentit, indiquen que “l’afiliació dels treballadors a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) no està feta a nom de l’adjudicatària, la planificació al dia d’avui és irregular i no equitativa per a tots els treballadors i l’equipament reglamentari (EPI) té mancances per poder realitzar la feina amb la seguretat i confort requerits”. Per tot això, han avançat que es procedirà a fer “les denúncies pertinents per tal que es faci la supervisió adequada i les entitats públiques corresponents puguin fer valoració del perquè avui en dia l’empresa adjudicatària encara té actuacions irregulars”.

Per tot el que exposen en la carta, dirigida al ministeri de Salut, al SAAS, a la Comissió Sanitària Andorrana i a tots els representants polítics del país, es “continuï treballant per una solució conjunta de les entitats responsables i de tots els representants del país”, alhora que reclamen respostes i solucions a les noves problemàtiques.

Ambulàncies de la nova concesionària

Relacionat

El personal de transport sanitari esclata a un dia del canvi de concessionària

Finalment, acaben recordant que “el conjunt de tècnics continua a la disposició del país, del SAAS i del Ministeri de Sanitat donant el servei als usuaris, com hem fet fins ara, però sense permetre que aquesta situació continuï perjudicant la nostra dignitat com a persones i professionals”.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending