Dos casos Covid al Cedre i mig miler a tot al país

L’‘stop lab’ deixa la plaça de braus i se situa en les antigues instal·lacions del CAP que hi havia al passatge d’Europa, rere la seu central de MoraBanc

Exterior de l'edifici del Cedre.
Exterior de l'edifici del Cedre. Altaveu

Dues persones estan hospitalitzades per Covid en planta ordinària, dues més, una amb necessitat de ventilació mecànica, romanen ingressades a l’UCI i dos interns del centre sociosanitari del Cedre també estan sota control en haver donat positiu els darrers dies. La pandèmia segueix sota control, amb tot just 314 casos nous en la darrera setmana i un total de 517 malalts actius oficialment.

El nombre de contagiats actius són trenta menys aquest dimecres (les dades són de dimarts, però) que la setmana passada. En els darrers set dies s’han notificat 344 altes. Entre els 314 casos nous hi ha els dos interns al Cedre, que presenten pocs símptomes. En total, des de l’esclat de la crisi sanitària, s’han notificat 41.013 infeccions. 153 persones, malauradament, no han pogut superar la Covid, malgrat que el virus no ha estat en tots els casos la causa directa de la defunció.

El fet que la pandèmia estigui ara en un moment baix i no siguin tan necessàries com ho havien estat les proves de diagnòstic de la malaltia, i el fet que a l’aparcament que hi ha a la zona de l’antiga plaça de braus s’hi estan fent obres per ubicar-hi el recinte on farà les seves funcions, al juliol, el Cirque du Soleil, tot plegat ha portat a canviar el lloc que operarà com a ‘stop lab’. A partir de dilluns, s’adeqüen com a tal les instal·lacions que havien acollit un centre d’atenció primària (CAP) al passatge d’Europa d’Andorra la Vella.

Per situar més fàcilment el lector, és el CAP que quedava just a la part posterior de la seu central de MoraBanc, a tocar d’una coneguda cafeteria d’origen americà. Els horaris es mantindran com fins ara, això és de dilluns a divendres de les 8 del matí a 2/4 de 7 de la tarda i els dissabtes, de les 9 del matí a les 2 de la tarda. Hores d’ara ja no es presta serveis els diumenges.

Etiquetes

Comentaris

Trending