L’absència de residents contagiats permet reiniciar les visites i les sortides al Cedre

En l’últim cribratge realitzat aquest dimecres al centre sociosanitari tots els usuaris van donar negatiu

Una imatge del centre sociosanitari del Cedre
Una imatge del centre sociosanitari del Cedre Altaveu

Les visites de familiars i les sortides de residents es tornen a activar al Cedre. El fet que en el darrer cribratge no s’hagi detectat cap usuari contagiat permeten aixecar les mesures de confinament intern, per dir-ho d’alguna manera, que s’havien dictat mentre hi ha hagut casos positius, encara que normalment asimptomàtics, entre els residents.

Les visites dels familiars podran ser diàries prèvia cita trucant al telèfon del centre sociosanitari i com a màxim podran ser tres persones diferents a la setmana i persona resident. Això sí, els visitants han de gaudir del passi sanitari i fer-se un test d’antígens a l’entrada. Han de signar un document conforme no estan aïllats ni tenen cap símptoma i tant el visitant com l’usuari hauran de portar mascareta FFP2 durant la visita.

Com s’ha dit, l’absència de residents positius també facilita que aquests puguin fer sortides del centre. En aquest cas, les persones que els recullin també han de complir un parell de requisits. Han de disposar del passi sanitari i han de donar negatiu al test d’antigen que se’ls farà a la seva arribada al Cedre just abans de recollir el seu familiar resident.

Etiquetes

Comentaris

Trending