Sanegen els contenidors de l’avinguda Joan Martí d’Encamp després de la queixa veïnal

Diversos residents o usuaris del cèntric vial encampadà havien denunciat l’estat de deixadesa, en general, que presentava la voravia, on s’hi acumulaven escombraries tot desprenent fortes males olors

-
-
La queixa ciutadana sobre l’estat de deixadesa de les voravies i els contenidors de l’avinguda Joan Martí d’Encamp ha tingut una resposta ràpida. Operaris contractats pel comú, segons les fonts, han procedit durant la jornada d’aquest dijous a ‘polir’ algunes deficiències que patia la vorera i, sobretot, a netejar els contenidors, que desprenien en algunes ocasions una forta mala olor. La retirada de la brossa ja s’havia fet amb molta antel·lació. 

Veïns de la cèntrica avinguda encampadana van lamentar el mal estat que presentava la zona, mancada de papereres. Sobretot es queixaven per l’acumulació de bosses d’escombraries a l’exterior dels contenidors. Malgrat ser conscients que el comportament d’altres ciutadans no seria el millor, també es queixaven de la passivitat dels serveis comunals i de la brutícia que presentaven les instal·lacions. Almenys, aquesta part s’hauria resolt.

Etiquetes

-

Relacionat

Queixes per la brutícia que s’acumula de tant en tant a l’avinguda Joan Martí d’Encamp

Comentaris

Trending