Queixes per la brutícia que s’acumula de tant en tant a l’avinguda Joan Martí d’Encamp

Veïns de la zona reclamen una atenció més acurada del comú i que solucioni la manca de papereres que hi ha al vial

-
-
Veïns de l’avinguda Joan Martí d’Encamp reclamen al comú que sigui més proactiu amb la retirada de la brossa i que solucioni la manca de papereres que hi ha a la zona. Alhora, lamenten en general certa deixadesa que té com a punt de partida, també ho admeten, el comportament dels propis ciutadans. Els darrers dies l’acumulació d’escombraries al peu dels contenidors i la mala olor que han desprès han generat més malestar de l’habitual.

Alguns veïns han mostrat les seves queixes socials; d’altres han estat consultats per l’Altaveu. L’acumulació de brossa als contenidors no és un fet habitual però tampoc és la primera vegada que passa. “Una cosa es quan tiren caixes, mobles o materials similars i una altra eren les bosses de  brossa d'ahir amb la calor i les olors que se’n desprenien”, han explicat alguns dels afectats. Altres han confirmat la mateixa impressió. Però han recordat que el fet que hi hagi objectes enmig de la voravia tampoc no permet oferir al visitant una imatge gaire bona.

Més enllà d’això, altres veïns han explicat que un dels grans problemes és la manca de papereres durant la major part del recorregut principal de l’avinguda. En aquest sentit, els consultats han demanat que el comú trobi una solució a aquest problema, tot i que han reconegut que no és fàcil. Així, cap negoci no vol tenir davant seu una paperera “perquè no es netegen i desprenen males olors”.

Per tant, per llançar qualsevol mena de brossa cal fer-ho als contenidors directament. I en funció de què sigui el que calgui llançar, els veïns han explicat que hi ha qui ho fa directament a terra. Papers, embalatges… Per això han reclamat que el comú imposi una major vigilància i control i apliqui les ordinacions de forma més estricta i, si escau, imposi les sancions que escaigui a mode dissuasiu.

 

Comentaris

Trending