Únicament 34 casos nous de Covid-19 la darrera setmana

Actualment hi ha 54 persones amb la malaltia al país i el Govern ha decidit prorrogar les mesures que continuen vigents

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

La situació de la Covid-19 a Andorra actualment és força estable i amb tendència a la baixa. Així ho ha comunicat aquest dimecres el ministre Portaveu, Eric Jover. Pel que fa als contagis, únicament se n’han comptabilitzat 34 la darrera setmana, sumant així un total de 54 casos actius actualment. Per aquest motiu, el Govern ha decidit prorrogar una setmana més les mesures sanitàries que continuen vigents.

Les dades sanitàries referents a la Covid-19 són força mínimes. Únicament hi ha 54 casos actius, amb 34 contagis la darrera setmana, que sumen un total de 46.147 des de l’inici de la pandèmia. Pel que fa a les altes, s’han enregistrat 48, i el nombre de defuncions continua sent 155. D’altra banda, no hi ha cap persona hospitalitzada, fent desaparèixer així la pressió a les infraestructures sanitàries.

Tenint en compte la situació actual, Jover ha anunciat que el Govern prorrogarà una setmana més les mesures vigents. Pel que fa a la vacunació, les persones majors de 60 anys poden concretar cita per rebre la segona dosi de record a través del telèfon 821955.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending