Suport europeu a la lluita de l’Associació de Malalties Minoritàries

L’entitat s’ha integrat en Eurordis, una organització continental que aplega fins a 970 entitats que representen els drets dels afectats per aquest tipus de patologies

El logotip d'Eurordis.
El logotip d'Eurordis.

L’Aassociació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA) s’ha integrat en Eurordis. Es tracta d’una organització europea que reunies entitats que lluiten pels drets de les persones afectades per aquest tipus de patologies. D’aquesta forma, es pot aconseguir connectar pacients i familiars de diferents països del continent.

L’AMMA ha celebrat la seva integració dins Eurordis, que considera “una gran família d’associacions”. L’organització aplega fins a 970 associacions de 74 països diferents. D’aquesta forma, s’entén que es pot ajudar a “millorar la vida diària dels 30 milions de persones que viuen amb una malaltia rara a Europa”.

La mateixa entitat andorrana explica que “en connectar pacients, famílies i grups d’afectats, reuneix totes les parts interessades i mobilitza la comunitat de persones i entitats sobre malalties rares”. D’aquesta forma s’entén que “Eurordis enforteix la veu dels malalts” i “contribueix al desenvolupament de polítiques de recerca i salut pública”.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending