L’‘stop lab’ ja funciona al passatge d’Europa d’Andorra la Vella

El canvi és definit per la reducció de proves diagnòstiques i les obres en el pàrquing de l'antiga plaça dels Braus

L'stop lab al passatge Europa
L'stop lab al passatge Europa

L'StopLab torna a oferir el servei després d'haver finalitzat el trasllat de l'antiga plaça dels braus al passatge d'Europa d'Andorra la Vella. Un canvi que ve motivat per la disminució de les proves a realitzar i les obres que s'estan duent a terme al pàrquing de l'antiga ubicació per ubicar-hi el Cirque du Soleil.

El passatge d’Europa, on hi havia l’antic Centre d’Atenció Primària (CAP), ja alberga l’StopLab per a la realització de les proves diagnòstiques contra la Covid-19. Com ja va anunciar dimecres el ministre portaveu, en la roda de premsa posterior a Consell de Ministres, aquest trasllat ve, d’una banda, motivat per a la disminució de les proves a realitzar, especialment després de la vacunació massiva de la població i, d’altra banda, part, les obres que s’estan duent a terme al pàrquing on està ubicat l’antiga plaça de Braus per donar cabuda al recinte del Cirque du Soleil.

Una nova ubicació que als pocs que s’hi ha acostat en la jornada d’avui no els ha acabat de convèncer “per l’aparcament” i és que és la principal diferència entre l’antic i l’actual. Cal recordar que abans tenien just el pàrquing al costat i ara, el més proper, és el Central o el Fener II.

L’horari d’obertura es manté com en els darreres dies. És a dir, de dilluns a divendres entre les 8 i les 18.30 hores, i dissabtes entre les 9 i les 14 hores.

Etiquetes

Comentaris

Trending