L’stop lab mòbil ja fa proves al Pas de la Casa

És la cinquena ubicació de la instal•lació després d’estar uns dies a Encamp, Escaldes, la Massana i Santa Coloma

L'stop lab està al costat de les taquilles de Grandvalira.
L'stop lab està al costat de les taquilles de Grandvalira.

L’stop lab mòbil per fer proves de detecció de coronavirus ja està instal·lat al Pas de la Casa. D’aquesta forma, els residents a la població encampadana podran realitzar-se els tests sense haver de baixar fins a Andorra la Vella. Tal com ha succeït en anteriors localitzacions, les persones interessades han de demanar cita prèvia al telèfon 821 955.

El Pas de la Casa és la cinquena ubicació on es posa l’equip mòbil, després de les estades que ha tingut a Encamp, Escaldes-Engordany, la Massana i Santa Coloma. Amb aquesta instal·lació, situada al costat de les taquilles de Grandvalira, es vol facilitar les coses a aquelles persones que tinguin dificultats per desplaçar-se a l’aparcament de Prat de la Creu, a l’stop lab central. En el cas de la localitat encampadana, aquesta voluntat és especialment important.

Tant des del Govern com des del comú d’Encamp es recorda que cal demanar cita prèvia per poder anar a fer-se la prova de detecció del coronavirus. Així, s’ha de trucar al telèfon 821 955.

Comentaris

Trending