Sis noves recuperacions entre els contagiats de coronavirus

Les deu persones que hi ha hospitalitzades des de fa uns quants dies, la majoria procedents de Salita, mantenen una evolució favorable

Reproducció del coronavirus.
Reproducció del coronavirus. ARXIU

Sis noves recuperacions en les darreres hores han deixat en 44 els casos actius de coronavirus que hi ha al Principat, que serien només catorze si no se sumessin els positius provinents del cribratge massiu. Les dades sanitàries relacionades amb la Covid-19 es mantenen molt estables. Per ara, un dels indicadors de referència és que hi ha ha al Principat 1.100 casos de coronavirus per cada 100.000 habitants.

La xifra real de casos al Principat es manté en 852, després de sumar un nou dia sense detectar cap positiu. D’aquest total, i descomptant malauradament les 51 defuncions que hi ha hagut lligades a la pandèmia, 757 ja han estat curats.

Per tant, i vist que en les darreres hores, com s’ha dit, sis malalts han deixat formalment de ser-ho, es mantenen 44 persones que formalment, al país, continuen contagiades de coronavirus. Si es restessin d’aquestes dades els casos procedents dels testos massius, hi hauria 78 positius menys, els curats serien 709 i només quedarien pendents de curar catorze persones.

casos totals coronavirus 9 juny

Més enllà d’això, es mantenen hospitalitzades deu persones, una xifra que es manté estable des de fa uns quants dies. Majoritàriament, les persones ingressades, totes a planta, són residents a la Salita. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha informat que tots ells evolucionen positivament i que “no hi ha cap cas que revesteixi perill”.

Pel que fa al col·lectiu professionals dels sanitaris, un dels més afectats per la pandèmia, la situació és també força positiva. De fet, només queda una persona encara amb la malaltia.

casos nous coroanvirus 9 juny

Benazet també ha analitzat l’evolució epidemiològica de la malaltia al país. Així, ha apuntat que les dades indiquen que la Covid-19 ha tingut una incidència de 1.100 casos per cada 100.000 habitants.

casos actius coronavirus 9 juny

 

Etiquetes

Comentaris

Trending