Seixanta-nou positius més de coronavirus i sis altes hospitalàries

Hores d’ara ‘només’ hi ha 34 classes amb confinaments, dues terceres parts de les quals amb tots els alumnes aïllats

Una reproducció microscòpica de coronavirus.
Una reproducció microscòpica de coronavirus. ARXIU

El ministeri de Salut ha confirmat 69 casos positius de coronavirus les darreres 24 hores, amb la qual cosa el nombre de contagis actius són de 1.275 atès que aquest diumenge no s’ha donat per recuperat cap contagiat. En canvi, entre l’hospital i el Cedre s’han donat sis altes hospitalàries, amb la qual cosa cosa la pressió baixa una mica més.

Des de l’inici de la pandèmia són 4.825 les persones que formalment han contret el virus. D’aquestes, 3.968 corresponen a la segona onada. Afortunadament, els dos darrers dies no hi ha hagut cap defunció i les víctimes lligades a la Covid continuen sent 75. L’índex de casos detectats els darrers 14 dies per 100.000 habitants segueix sent al Principat el més alt de tot Europa i més enllà hi tot, encara que el Govern atribueix aquest fet a les moltes proves diagnòstiques que es fan.

Dels 1.275 contagiats actuals, 25 persones -quatre menys que ahir- resten ingressades a planta de l’hospital Nostra Senyora Meritxell i nou a l’UCI (8 dels quals requereixen ventilació mecànica). A la planta Covid-19 habilitada al Cedre hi ha 11 residents, dos menys que ahir i tots del mateix centre sociosanitari.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 34 aules estan sota vigilància activa –de les quals 23 tenen tots els alumnes confinats i 11 més tenen aïllats alguns dels seus integrants– i 11 en vigilància passiva.

Comentaris (3)

Trending