Salut detecta 157 nous casos de coronavirus amb només dos pacients a planta de l’hospital

El nombre d'actius baixa a 261 que són 68 menys que en l'actualització que es va fer la setmana passada

Comentaris

Una imatge de l'accés principal de l'hospital.
Una imatge de l'accés principal de l'hospital. Toni Solanelles

Govern ha informat que en la darrera setmana s'han detectat 157 casos nous de coronavirus. Tot i això el número d'actius baixa a 261, 68 menys que la setmana anterior a causa de les altes que han estat 225.  Cal recordar que la setmana passada eren 329. La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus al Principat és de 43.224 persones. El total de defuncions fins a la data és de 153.

Hi ha dues persones ingressades a planta de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell i cap a l’UCI, que no té cap pacient des de ja fa dues setmanes. Tampoc hi ha cap aula afectada per vigilància, ni activa ni passiva. El ministre portaveu Eric Jover ha destacat que la soca actual de coronavirus té un impacte baix. Malgrat la bona evolució de les dades, el Govern ha decidit prorrogar les mesures fins al pròxim dia 15.

Jover ha subratllat que la baixada de positius respon a una disminució de les proves diagnòstiques i no tant al descens de la presència del virus al país. Per aquest motiu, ha demanat "prudència" perquè encara hi ha circulació del virus. Pel que fa a la vacunació, s'han administrat 157.480 vaccins, dels quals 58.135 corresponen a primeres dosis, 57.497 a segones i 41.848 a tres.

Etiquetes

Comentaris

Trending