El registre de tumors, ara sí

El cap de Govern, Xavier Espot anuncia que ja està a punt i que la ministra de Salut, Helena Mas en farà la presentació les properes setmanes

Comentaris

El cap de Govern, Xavier Espot conversa amb participants a la Cursa de la Dona d'aquest diumenge.
El cap de Govern, Xavier Espot conversa amb participants a la Cursa de la Dona d'aquest diumenge. BRU NOYA

El cap de Govern, Xavier Espot ha anunciat que el registre de tumors ja està enllestit i que la ministra de Salut, Helena Mas el presentarà les properes setmanes. Aquesta és una de les principals reivindicacions de l'Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca), perquè suposaria per l’entitat una eina clau per seguir treballant els seus objectius. 

En aquest registre tumorals recolliran tots els tipus de càncer i la seva incidència. "El concepte que tenim de registre i tumors és polièdric i l'hem de definir molt bé", ha dit Espot després de la Cursa de la Dona contra el càncer de mama d'aquest diumenge. Segons les dades, l'any passat van ser ateses per un càncer 357 persones en els nou primers mesos de l'any.

L'AGREDIT A SORNÀS VA HAVER D'ESTAR UNS DIES A L'HOSPITAL.

Relacionat

Assandca confia a tenir el registre tumoral de forma gairebé immediata

Espot també ha reiterat que aquesta serà la legislatura de la igualtat tot afegint que "lai gualtat entre homes i dones no només se centra en això, però que treballarem per despenalitzar l'avortament que no legalitzar-lo per mantenir l'estructura institucional".

 

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending