Govern anuncia 109 positius en les darreres 24 hores

La planta Covid del Cedre és a punt de buidar-se ja que dues altes donades en les darreres hores fan que només quedi un padrí intern a l’àrea medicalitzada de la residència, mentre que a l’UCI de l’hospital hi ha un pacient més

El centre sociosanitari del Cedre, situat a Santa Coloma
El centre sociosanitari del Cedre, situat a Santa Coloma Cristian Cortés

El ministre portaveu, Eric Jover ha indicat que el ministeri de Salut ha registrat en les darreres 24 hores 109 positius més per coronavirus, D'aquesta manera s'eleven a 5.725 els casos per Covid des de l'inici de la pandèmia, dels quals actualment 975 estan malalts, 19 més que dijous. Hi ha noranta pacients que han rebut l'alta en les últimes hores i la xifra de recuperats ascendeix a 4.675 mentre que el nombre de víctimes es manté en 75 defuncions. La RO se situa en 0,96 i el percentatge de positivitat en 8,6%.

Per altra banda, la planta Covid del centre sociosanitari El Cedre està a punt de buidar-se. De fet, ja només queda un padrí ingressat arran del brot de coronavirus que es va detectar ara fa unes setmanes. Pel que fa a l’hospital, es manté el mateix nombre de pacients ingressats que dijous, però amb una persona més que ha hagut de ser portada a la unitat de cures intensives (UCI).

Així es reflecteix de les dades fetes públiques en una piulada per part del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). Al Cedre ja només queda un padrí intern a l’àrea medicalitzada específicament muntada per atendre possibles pacients Covid. En les darreres 24 hores, els metges han pogut donar dues altes i, per tant, dos residents han pogut tornar a les seves habitacions habituals.

A l’hospital de Meritxell continuen ingressats 17 pacients. D’ells, vuit a la planta específica per persones infectades amb el coronavirus. La resta, nou, a l’UCI. En aquest cas es tracta d’un malalt més que en l’actualització de dijous. Set dels interns al servei de màxima vigilància es troben sota ventilació mecànica.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending