La participació en les eleccions del comitè d’empresa del SAAS ascendeix més del 60%

Durant els dos dies s’han apropat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i al Cedre 709 treballadors dels 1.144 que hi ha en plantilla actualment

Les meses electorals a l'Hospital.
Les meses electorals a l'Hospital.

Les previsions de participació en les eleccions del Comitè d’empresa del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària s’han complert amb escreix. El percentatge ha ascendit fins a més del 60%. Al llarg de dilluns i dimarts, quan s’han habilitat les vuit meses electorals a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i el Cedre, han passat 709 treballadors dels 1.144 que hi ha en plantilla actualment.

Aquest dilluns al matí començaven les eleccions oficialment, però al llarg del diumenge aquells treballadors que no ho podien fer entre setmana van dipositar el seu vot. Durant la primera jornada va votar el 43% de la plantilla, en total 491 persones. Per tant, aquest dimarts, de 8:00h a 16:00h, s’han apropat a dipositar el seu vot uns 200 treballadors aproximadament. Les expectatives eren superar el 40% de participació del 2019, i s’ha aconseguit arribant fins al 61,97%.

En total es van presentar 22 candidats i vuit suplents dividits en dues llistes d’elecció oberta. Una d’elles en nom de la Unió Sindical (USd’A) i representada bàsicament per treballadors sanitaris d’Urgències. L’altra representa la continuïtat de l’actual comitè d’empresa.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending