Onze ingressats més amb Covid durant el cap de setmana entre l’hospital i el Cedre

Al Nostra Senyora de Meritxell hi ha 29 hospitalitzats, nou a l’UCI, i al centre sociosanitari hi ha vint pacients contagiats de coronavirus

Imatge de l'exterior de l'hospital.
Imatge de l'exterior de l'hospital. Toni Solanelles

El saldo d’altes i baixes per Covid durant el cap de setmana han deixat onze ingressos més entre l’hospital i el Cedre. Al Nostra Senyora de Meritxell hi ha 29 persones hospitalitzades segons les dades que ha fet públiques aquesta tarda el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). Mentrestant, a la planta d’hospitalització del centre sociosanitari públic hi ha vint pacients ingressats.

Les dades, fredes, publicades pel SAAS a través de les xarxes socials indiquen que a l’hospital hi vint hospitalitzats a planta (vuit més que divendres, tot i que durant el cap de setmana, malauradament, han mort dues persones que estaven hospitalitzades) i nou ingressats a l’UCI, dels quals n’hi ha vuit de ventilats mecànicament. És el mateix nombre d’intubats però, en canvi, un menys d’ingressat.

Un dels factors que han fet incrementar el nombre d’ingressos a l’àrea Covid de l’hospital és el fet que dissabte es diagnostiquessin quatre positius entre pacients que estaven ingressats a l’àrea de cirurgia, que s’ha hagut de clausurar i, ara per ara, aïllar. També hi ha quatre sanitaris d’aquesta mateixa unitat que han estat detectats en contagi. Però no consta que estiguin hospitalitzats.

Comentaris

Trending