Nou contagis nous i 869 vacunes administrades més les darreres 24 hores

Les persones infectades de coronavirus de manera activa continuen pujant atès que la propagació de Covid supera les altes

L'administració de segones dosis s'ha reactivat.
L'administració de segones dosis s'ha reactivat. Toni Solanelles

Els nous casos continuen superant les altes que es notifiquen en relació amb la pandèmia. Les darreres 24 hores s’han detectat nou nous contagis alhora que s’han tornat a administrar vacunes, gairebé totes corresponents a la segona dosi. En concret, aquest dilluns es van injectar 869 vacunes.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 13.991 persones i es registren un total de 13.752 altes. Actualment hi ha 112 casos actius, sis més que la darrera actualització i no hi ha cap persona ingressada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ni a planta ni a l’UCI. Tampoc hi ha cap ingrés a la planta Covid-19 habilitada al Cedre.

Quant als vaccins contra la Covid-19, des de l’inici del pla de vacunació ja s’han administrat 70.887 dosis –43.009 primeres dosis i 27.878 segones–. Pel que fa a la població escolar, hi ha 2 aules sota vigilància activa –1 total i 1 parcial–.

Comentaris

Trending