La metgessa de família Ivette Ruiz assumeix provisionalment la direcció d’Urgències

El consell directiu del SAAS ha acceptat la dimissió irrevocable de Jordi Samsó en una reunió extraordinària que ha celebrat aquest dimarts a la tarda

Accés a Urgències de l'hospital.
Accés a Urgències de l'hospital. Toni Solanelles

La metgessa de família i referent actualment a Urgències Ivette Ruiz assumirà de manera provisional la direcció del servei. La decisió es posarà en pràctica aquest dimecres mateix després que aquest dimarts a la tarda s’hagi reunit de forma extraordinària el consell directiu del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) per tal d’acceptar la dimissió irrevocable de Jordi Samsó i encomanar el lideratge en funcions d’Urgències i SUM a Ruiz, tal i com ja havia avançat l’Altaveu.

Ruiz està molt ben valorada per tots els companys. És considerada una molt bona professional, bona companya. Propera al pacient i molt treballadora. Ara bé, vista la desestructuració que ara mateix pateix el servei, no està clar, o almenys no ho té clar el seu entorn, que opti a la plaça per esdevenir cap del servei d’Urgències i del SUM de forma definitiva. Tot i amb això, una vegada va dimitir Marcos Gutiérrez per ocupar el lloc de director assistencial, Ruiz ja apareixia en les travesses per assumir la prefectura del servei.

Jordi Samsó, fins ara cap d'Urgències.

Relacionat

Plega el cap d’Urgències per les divergències amb la direcció sobre el funcionament del servei

Però al final va ser Samsó l’únic aspirant a la plaça que se li va adjudicar a l’octubre i a la qual va renunciar de manera irrevocable aquest dilluns. Segons algunes fonts consultades, els caràcters del dimissionari i de la nova cap de servei en funcions no tenen res a veure, tot i que no es qüestiona la professionalitat de cap dels dos, ans el contrari. El primer seria força distant en el tracte, mentre que la segona és més propensa a crear equip.

D’aquí que s’espera que la capacitat de treball i de generar cohesió de Ruiz serveixi per fer remuntar l’equip i, alhora, amb una millora ràpida del servei això engresqui a la doctora, que té consulta extrahospitalària, a fer el pas a presentar-se de forma definitiva a la convocatòria que ara s’obre. El SAAS ha confirmat l’acceptació de la renúncia i la designació de Ruiz com a cap en funcions, però no ha anunciat quan s’acaba el termini per presentar candidatures.

Comentaris (12)

Trending